Etsimme omaan asiantuntijaryhmäämme vahvistukseksi seuraavien osa-alueiden turvallisuuskouluttajia.

24/04/2024

Työturvallisuus- ja tulityökorttikoulutus – Sähkötyöturvallisuuskoulutus – Kemikaaliturvallisuuskoulutus.

Koulutuksemme ovat avoimia asiakkaidemme toimeksiantosopimuksia, joiden toteuttamiseen tarvitsemme nyt useita henkilöitä tuntityösopimuksella. Pääpaino tämän asiakkuuden paikkakunnissa on Kemi, Tornio ja Rovaniemi.

Modernikoulutus järjestetään nykyään hybridimallina. Koulutuksia on ympäri Suomea asiakkaidemme toimeksiantojen mukaan, joten matkustus tarvettakin ilmenee toisinaan.

Oletko siis suuntautunut tai hankkinut kokemuksesi työturvallisuus asioissa tai jossain muussa aiheessa kuten alla niin olemme kiinnostuneita myös niiden osa-alueiden kouluttajista:

  • sähkötyö-, tulityö-, nostotyö- tai ympäristöturvallisuus
  • ATEX, SFS 6002
  • työsuojelu

Meiltä saat valmiin asiakastoimeksiannon, loistavan ja nuorekkaan työnantajan unohtamatta rennon reipasta asennetta ja tiimihenkisyyttä.

Huolehdimme koulutusten myynnistä, johtamisesta sekä toiminnan kokonaisvaltaisesta kehittämisestä, joten laita hakemuksesi jo tänään.

Sisällöntuotanto sujuu yhteistyössä, kuten kaikki muukin toimintaamme liittyvä.

Tehtävät vaativat TTK-kouluttajakortin koulutuksen osa-alueelta, sen suorittamisestakin voimme keskustella.

Me perustamme toimintamme avoimuuteen, rehellisyyteen ja positiivisuuteen, joiden kautta arvomme on hyvin linjassa turvallisuuden ja laatuajattelun kanssa.

Palkkaus on tehtävän mukainen TES +lisät ja neuvoteltavissa myös muita etuisuuksia, kuten lounarit, julkisen liikenteen kortit, puhelimet, kuntosalit ja näistä keskustelemme toiveesi mukaan.

Kauttamme vaikutat koko yhteiskuntaamme ja me odotamme yhteydenottoasi 31.5.2024 saakka. Toimimme tietysti koko ajan, joten voit soitella jo aiemminkin.

Hae työpaikkaa tai vinkkaa kaverille, työsopimukseen johtaneesta vinkistä maksamme 200 euron palkkion.

Lisätietoja: Marko Puruskainen, 0400237637, marko.puruskainen@pointsi.fi. Koskaan ei ole liian myöhäistä ottaa ohjat omiin käsiin ja astella uudelle areenalle.