Farmasia henkilöstövuokraus on käynnistynyt Pointsilla!

Meillä on ilo ja kunnia ollut saada henkilöstöjoukkoomme huippuryhmä osaavia farmaseutteja, jotka ovat hiljalleen aloitelleet töitä asiakasapteekeissa, niin Joensuussa kuin Uudellamaalla. Kesää kohti mentäessä ja vakituisin henkilökunnan lomaillessa, yhä useampi pääsee työllistymään Pointsi kautta eri apteekkeihin. Olemme jo kyllä ennättäneet huomata, että kilpailu on kovaa myös farmasiamaailmassa ja niinpä yhä tärkeämpää on seisoa yrityksen omien arvojen takana ja tehdä farmaseutti henkilöstövuokrausta meidän näköisesti. Olemme useamman alan henkilöstöpalveluyritys ja toimintamme perustuu aina asiakkaan sekä työntekijän tarpeisiin, ja keskiössä meillä on laatu ja tyytyväisyys. Olemme saaneet erittäin hyvää palautetta yksilöllisestä ja nopeasta toimintakulttuurista farmasiankin saralla, niin työntekijöiltä, kuin asiakasyrityksiltä. Meille on tärkeää, että apteekki saa juuri heille sopivan työntekijän sijaistamaan ja työntekijä löytää apteekin, missä on halukas työskentelemään. Järjestämme aina alkutapaamisen apteekin ja työntekijän välillä, kun kyseessä on pidempi sijaistus.

Hyvästä yleensä sana kiirii ja niinpä mekin olemme saaneet paljon uusia farmaseutteja ”puskaradion” kautta. Meillä jokainen työntekijä yksilöityy, eikä kukaan ole yksi vuokratyöntekijä muiden joukossa. Yhteydenpitomme työntekijöihin on nopeaa ja olemme aidosti kiinnostuneita kuulumisista ja toiveista työn suhteen. Samoin kuin asiakasyritykseen linjat ovat aina avoinna. Meillä toiminta perustuu luottamukseen niin asiakasyrityksen, kuin työntekijöiden välillä. Kun jotain lupaamme, niin teemme kaikkemme, että meihin ollaan tyytyväisiä.

Mielenkiinnolla lähdemme kulkemaan myös tätä farmasia polkua ja muokkaamaan tätä yhdeksi osaksi toimintaamme. Pidetään asiat yksinkertaisina, laadusta tinkimättä, arvostetaan hyvää, kunnioitetaan muita, tehdään ilolla ja isolla sydämellä tätä työtä! Meille just sinä olet merkityksellinen!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Uusimmat artikkelit:

Ilmoituksia ei löytynyt.