Aloita franchising-yrittäjyys kanssamme

Hyödynnä asiantuntija kokemustasi ja rakenna tulevaisuus yrittäjänä! Haemme kouluttamisen asiantuntijaa toimimaan itsenäisenä yrittäjänä osana franchising-yrittäjien verkostoamme.

Mitä on Franchising?

Franchisingantaja on ketjun omistaja ja johtaja, joka kouluttaa yrittäjän heti toiminnan alussa konseptin mukaiseen liiketoimintaan. Franchisingantaja myös ohjaa ja tukee yrittäjää koko yhteistyösuhteen ajan. Franchisingketjun jäsenenä yrittäjä tekee tiivistä yhteistyötä sekä franchisingantajan että ketjun muiden yrittäjien kanssa.

Franchisingyrittäjä maksaa franchisingantajalle niin sanottuja franchisingmaksuja ketjun jäsenyydestä ja konseptin hyödyntämisestä.

Franchisingtoiminnan määritelmä:

”Franchising on kahden itsenäisen yrityksen, franchisingantajan ja franchisingottajan (yleensä useita), välistä, sopimukseen perustuvaa pitkäaikaista yhteistyötä, jossa franchisingantaja luovuttaa franchisingottajalle oikeuden tietyllä alueella, sovittua maksua vastaan käyttää kehittämäänsä tavara-/liikemerkkiä ja liiketoimintamallia suunnittelemansa ja valvomansa toimintaohjeen mukaisesti.” (Lähde: FranCon Franchise Consulting, francon.fi)

Franchising on tutumpaa kuin uskotkaan

Suomessa toimii jo yli 5 000 franchisingyrittäjää noin 250 ketjussa. Franchisingketjut yrittäjineen työllistävät suoraan yli 50 000 ja välillisesti jopa 100 000 suomalaista. Franchisingtoiminnan yhteiskunnallinen vaikutus on siis merkittävä.

Hae Pointsin franchising-yrittäjäksi

Tule mukaan liiketoimintaamme ketjuyrittäjyyden muodossa. Meidät tunnetaan kasvuhalukkuudesta, iloisesta työotteesta, laadukkaasta ja yksilöllisestä palvelusta, asiantuntijuutta unohtamatta. Tuotamme työturvallisuus, työsuojelu,- kortti, esihenkilö- ja johtamisen valmennuksia, laatu- ja ympäristö-, sekä vastuullisuuskoulutuksia asiakkaillemme. Näin parannamme asiakasyrityksiemme tulosta sekä kasvatamme yrityksen arvoa ja hiomme prosessit kuntoon.

Kenelle yrittäjyys koulutusasiantuntijana sopii?

Kaikki franchising-yrittäjämme ovat itsenäisiä liiketoiminnan harjoittajia, joita yhdistää yrittäjähenkisyys ja halu luoda menestyksekäs yritys. Haemme motivoituneita ja innostuneita ammattilaisia, joilla on kokemusta yrityselämästä yhdellä tai useammalla eri alalla, kuten myynti, projektijohtaminen, konsultointi, teknologia, pankkiala, taloushallinto, yleinen hallinto tai hankinta, tai asiantuntemusta eri sektoreilta, kuten kiinteistönhoito, logistiikka, pakkausteollisuus, televiestintä, energia ja toimistotarvikkeet. Yrittämisestä itsestään ei tarvita kokemusta, koska koulutusputkemme opettaa sinut yrittäjäksi ja menestymään siinä kanssamme.
Tällä hetkellä tarpeenamme on löytää verkostoomme itsenäinen ja motivoitunut menestykseen pyrkivä henkilö, josta kasvaa koulutuksissamme asiantuntija.

Miksi POINTSI?

Meillä saat itsenäisen ja yrittämisen vapauden sekä oman työn hallinnan. Samassa paketissa saat tuoreen ja kasvavan brändin, Suomen laajuisen kouluttaja ja asiantuntija verkoston sekä vahvan tuen liiketoimintasi kehittämiseen.

  • Todistetusti toimivat liiketoimintamenetelmät
  • Erinomaiset ansio- ja kasvumahdollisuudet
  • Alhaiset yleiskustannukset, ei piilokuluja
  • Valmis ohjelmisto- ja tietotekniikkatuki kaikkeen toimintaan liittyen
  • Erittäin kokeneiden liiketoiminta-ammattilaisten verkosto
  • Ammatillinen kehitys ja valmennus tavoitteisiin sekä sitoutuneisuus
  • Työskentely kotoa tai toimistolta käsin jopa aurinkorannikolta
  • Valitse omat työaikasi

Yrittäjämme ovat eri alojen johto- tai asiantuntijatehtävissä toimineita henkilöitä. Yrittäjältä edellytetään hyvää koulutustaustaa, vuorovaikutustaitoja, englannin kielen taitoa sekä analyyttista otetta työhön.

Työ POINTSI:n franchising yrittäjänä on joustavaa ja tehdään iloisella sekä rennolla otteella, osin yhteistyössä muiden ketjun yrittäjien kanssa tavoitteisiin päästen.

Haku avoinna nyt www.pointsi.fi ja www.yritysporssi.fi täytä hakemus ja sovitaan palaveri asian tiimoilta!

Ota yhteyttä

Marko Puruskainen

0400 237637

marko.puruskainen@pointsi.fi