ICT asiantuntija (fullstack, back- tai frontend devaaja, pilvipalveluiden- tai testauksen ammattilainen)

24/01/2023

Etsimme jatkuvasti ICT-osaajia erilaisiin asiakastoimeksiantoihin. Mikäli haluaisit kääntää vielä tuntemattoman kiven, ottaa uusia haasteita vastaan, nauttia vaihtuvista projekteista, tämä vois olla just sulle!

Tarjoamme erilaisia toimeksiantoja niin Uudeltamaalta kuin kansavälisestikin, mikäli kiinnostusta ja osaamista löytyy. Palkkauksen suhteen olemme hyvin kilpailukykyisiä ja joustavuus on toimintatapamme. Osaamisesta puhuttaessa, toivomme sinulta hyviä itsensä johtamisen taitoja, verkostomaista työskentelyotetta, sujuvaa suomen- ja englannin kielen taitoa ja rohkeutta heittäytyä haasteisiin.

Sinulla tulisi olla kokemusta joistakin seuraavista teknologioista; Java, C/C++, JavaScript, Angular, React, Reactnative

Python, SQL, SQLite, MongoDB, Swift, Kotlin, Node.js, Typescript,  HTML, CSS

Pilvipalveluista; Azure, AWS,

Mikäli kiinnostuit, olethan yhteydessä pikimmiten, katsotaan mitä osaamista sinulta löytyy ja mitä me voisimme tarjota just sulle.

Mitä meihin tulee, niin olemme nuori ja ketterä henkilöstöpalveluyritys, jonka tahtotilana on olla osaltaan luomassa erilaista vapaampaa ja innovatiivisempaa työkulttuuria. Pyrimme yhdessä löytämään aina parhaan mahdollisen ratkaisun niin asiakkaalle kuin työntekijälle! Yrityksenä kuulumme henkilöstöpalvelualan liittoon ja olemme asiakkaalle rekisteröity luotettava kumppani.