Di-isosyanaatteja koskeva koulutus, 2h

Ajankohta

Ajankohta räätälöidään

Sijainti

Etätoteutus sekä lähitoteutus

Hinta

59 €/hlö, alv0

Monet di-isosyanaatit ovat herkistäviä ja voivat esimerkiksi aiheuttaa vakavan astman niille, jotka altistuvat näille aineille työssään. Euroopan Unionin komissio on päättänyt koulutusvaatimuksesta, joka koskee di-isosyanaatteja teollisuus- ja ammattikäytössä. Meidän kouluttajamme täyttää REACH-kouluttajan vaatimukset sekä rajoituksessa todetaan lisäksi, että ”koulutuksen toteuttajana on oltava työturvallisuuden ja työterveyden asiantuntija, jolla on asiaankuuluva ammatillinen koulutus”.

Meiltä saatte ammattilaisen tiedon näiden kemikaalien turvalliseen käyttöön, varastointiin ja kaikkeen siihen liittyvään suojataksesi itsesi sekä työyhteisösi oikeilla työmenetelmillä.

Aiheesta linkissä Di-isosyanaatteja koskeva koulutusvaatimus – Tyosuojelu.fi – Työsuojeluhallinto

Ilmoittautuminen ja yhteystiedot

PERUUTUS EHDOT: Osallistumisen voi perua kustannuksitta viimeistään 5 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50 prosenttia osallistumismaksusta. Osallistujan voi vaihtaa veloituksetta, ilmoita vaihtumisesta etukäteen koulutuskoordinaattorille. marko.puruskainen@pointsi.fi, +358 400 237 637