Rekrytoinnin ja henkilöstöjohtamisen optimointi, 7.5h

Ajankohta

12.7, 8.8, 22.8, 5.9.2024 kello 8.30-16.00

Sijainti

Etätoteutus sekä lähitoteutus

Hinta

449 €/hlö + alv24

Haluatko luoda voittavan ja tulosta tekevän tiimin ja johtaa sitä menestyksekkäästi?

Optimoi rekrytointisi hyödyntäen kouluttajamme Meijun kokemusta erilaisista analyyseista ja työkaluista. Kouluttajallamme on kokemusta myös Thomas-järjestelmästä, joka on laajalti maailmalla käytetty analyysi-järjestelmä.

”Rekrytoinnissa nousee esille monia kysymyksiä, joihin vastauksen saaminen helpottaisi oikean henkilön valintaa oikeisiin työtehtäviin.” Eikö vain?

Mitä, jos enää ei tarvitsisi pohtia millaisiin työtehtäviin henkilö soveltuu, millaiset työtehtävät häntä motivoi tuloksellisempaan toimintaan tai millaisia rajoittavia tekijöitä voi olla hidastamassa menestymistä tehtävässä?

Olemme huomanneet tuossa joitakin puutteita ja nyt laajentamalla sekä lisäämällä henkilökohtaisempaa valmennusta saamme paremmin kohdennettua toiveet sekä vastaavuudet toisiinsa.

  • Meidän muotoilema kurssimme antaa arvokasta tietoa ihmisen käyttäytymisestä erilaisissa tilanteissa, reagoinnista ja vahvuuksista mm. erilaisissa johtamis- ja muutostilanteissa.
  • Se auttaa ymmärtämään, mikä ohjaa ihmisen sisäistä motivaatiota, mikä on hänen luontainen kommunikointityylinsä ja lähestymistapansa vuorovaikutustilanteissa.
  • Pystymme kartoittamaan henkilön vahvuudet ja kehittymistarpeet peilaten niitä samalla organisaation tarpeisiin. Oy Minä Ab valmentaja otteemme ohjaa henkilöä enemmän kuin mikään muu.

Tavoitteena on auttaa yksilöä saavuttamaan todellinen potentiaalinsa ja organisaatiota kasvattamaan tuottavuuttaan.

Mikäli haluat tehokkaan työkalun, joka paljastaa ehdokkaiden sekä toimintasi vahvuudet ja toimintatyylit, anna meidän tulla osalliseksi kehittämisen toimintaanne.

  • Sisältää analyysin teon ja purun analysoitavan henkilön tai organisaation kanssa
  • Kattavan analysoinnin toimeksiantajalle organisaation tarpeen näkökulmasta

Ilmoittautuminen ja yhteystiedot

PERUUTUS EHDOT: Osallistumisen voi perua kustannuksitta viimeistään 5 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50 prosenttia osallistumismaksusta. Osallistujan voi vaihtaa veloituksetta, ilmoita vaihtumisesta etukäteen koulutuskoordinaattorille. marko.puruskainen@pointsi.fi, +358 400 237 637