Projektipäällikkö IT

21/01/2023

Etsimme henkilöstöpoolimme jo useamman vuoden kokemuksella varustettuja projektipäälliköitä erilaisiin yhteistyökumppaneidemme it-pohjaisiin projektiteihin. Jos olet omimmillasi kokonaisuuksien johtamisessa, verkostojen hallinnassa ja koordinoinnissa, sekä omaat hyvän asiantuntijapohjan it puolelta ja sinulle on tuttuja erilaiset yleisimmät teknologiat ja järjestelmät, olet juuri etsimämme henkilö. Extra pointsit tulee erilaisista muutos- ja käyttöönottoprojekteista. Arvostamme suuresti myös luovuutta, pientä pilkettä silmäkulmassa ja rentoa, mutta topakkaa otetta projektien johtamiseen, jossa oma kokemuksesi näkyy.

Osaat suunnitella, toteuttaa, sekä seurata projekteja ja isoja konnaisuuksia, joiden aikataulut viet läpi mallikkaasti. Olet esimerkillinen ja vastuullinen projektien vetäjä. Projektisertifiointi on plussaa, mutta ei välttämätöntä. Hyvä suomen ja englannin kielen taito on odotettavaa, puhut ja kirjoitat molempia sujuvasti.

Palkkauksen suhteen olemme erittäin kilpailukykyinen ja kuuntelemme toivettasi sen suhteen.

Työaika on joustava ja työskentely tapahtuu asiakkaidemme toimipisteissä tai sopimuksen mukaisesti etänä/toimistollamme.

Me tarjoamme palkan ja vaihtuvien projektien lisäksi viihtyisän toimistotilan hyvien kulkuyhteyksien päässä, kuntosaliedun, bonarijärjestelmän sekä työvälineet. Lisäksi kuuntelemme miellämme toiveita henkilöstöetuuksista.

Laitathan viestiä, olemme yhteyksissä ennen kuin osaat odottaakaan!