Uudenlaista franchising yrittäjyyttä!

Jokainen tietää R-kioskin, McDonalds, Rengascenterin ja monia, monia muita franchising yrityksiä. Nyt myös me Pointsilla olemme päättäneet laajentaa konseptiamme tarjoamalla ketju-yrittäjyyttä koulutusten parissa. Olimme miettineet tätä jo pitkään, kuinka saada Pointsin koulutus-konseptia isommin jakoon vastakseemme paremmin asiakkaiden tarpeisiin. mikäs sen parempaa, kuin etsiä kollegoita lisää saman asian äärelle. Mitä sitten etsimme? Meille on tärkeintä innostus asiaan, sekä intohimo yrittäjyyteen, koulutus asiantuntijuus ja halu kehittää.

Miksi sitten valita franchising yrittäjyys itsenäisen yrittäjyyden sijaan?

Franchising yrittäjyydessä on useita etuja;

Saat täyden tuen liiketoimintaan, kuten koulutuksen yrittäjyyteen ja jatkuvan koulutuksen matkan varrella, sekä operatiivista ohjausta juuri sen verran kuin tarvitset. Lisäksi meiltä tarjotaan myynnin ja asiakashankinnan täysi tuki.

Bränditunnistus sekä markkinointituki. Meillä on jo valmista asiakaskuntaa ja kontakteja, mistä pääsee helposti alkuun.

Franchising yrittäjyydessä on pieni alkupääoma ja sekä epäonnistumiseen riski huomattavasti pienempi kuin itsenäisessä yrityksessä. Liiketoimintamallimme on testattu ja hyväksi todettu ja yrittäjällä on käytössä kaikki resurssit pyöräyttää toiminta heti käyntiin. Franchising yrittäjä on meillä myös kehittämässä toimintaamme ja pääset kehittämään, sekä kehittymään, ilman isoa itsenäistä riskiä. Lisäksi tarjoamme kaikki välineet, sekä alustat toiminnan aloittamiseen. Ja mikä parasta; nautit yrittäjän vapaudesta, samalla kuin saat kaiken tuen ja hyödyn franchising antajan tuesta!

Nämä ovat vain joitakin niistä monista syistä, miksi tämä voisi olla houkutteleva vaihtoehto yrittäjäksi aikoville. Mutta tietysti on tärkeää myös huomioida, että franchising-yrittäjyyteen liittyy myös haasteita ja velvoitteita, kuten pieni alkuinvestointi ja franchising-maksut. Siksi mekin haluamme perin pohjin jutella kiinnostuneiden kanssa useampaankin kertaan, jotta matkan varrella ei tule yllätyksiä. Ja heti alkumetreillä annamme tutustuttavaksi käsikirjan, jossa käymme läpi mitä franchising toiminta kanssamme tarkoittaa.  Avoimuus ja läpinäkyvyys on tärkeimpiä toimintaperiaatteitamme!

Pyörät pyörii ja mielenkiinnolla jäämme työstämään tätä kasvun polkua!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Uusimmat artikkelit:

Työnhakijalle

Uudenlaista franchising yrittäjyyttä!

Jokainen tietää R-kioskin, McDonalds, Rengascenterin ja monia, monia muita franchising yrityksiä. Nyt myös me Pointsilla olemme päättäneet laajentaa konseptiamme tarjoamalla ketju-yrittäjyyttä koulutusten parissa. Olimme miettineet

Lue lisää »