Henkilöstömuutoksia Pointsilla!

On ollut ilo työskennellä Pointsin keulahenkilönä, mutta nyt on tullut aika siirtää vetovastuu Markolle, joka on ottanut toimitusjohtajan tehtävät haltuun 1.10.2023 alkaen. Olemme alusta saakka rakentaneet Pointsia yhdessä, joten on helppo luovuttaa vetovastuu Markolle, jolla on myös työuran varrella kertynyt kokemusta aiemmin toimitusjohtajan ja johtotason tehtävistä.

”Uutta verta” on saatu sote-ja farmasiapuolelle, kun Härkösen Leena Joensuusta aloitti lokakuun alusta palvelupäällikön ominaisuudessa. Leenalla on vahva sotepuolen kokemus pohjalla ja homma kuin homma hoituu kädenkäänteessä. Leena jatkaa niin asiakkuuksien, kuin henkilöstön parissa entistä tyyliä parannellen.

Mitäs siitä voi muuta tulla kuin hyvä, kun on kaksi supliikkia Pohjois-Karjalaista puikoissa!

Paljon on uusia juttuja tullut vuoden aikana ja toivotaan että uusi kokoonpano jatkaa positiivista kehitystä raikastaen yrityksen toimintaa.

Itse jatkan työskentelyä yrityksen hallituksessa ja puuhailen näin ollen siellä taustalla.

Pistetäänhän syystuulet puhaltamaan kaikkea positiivista Pointsin loppuvuoteen!

Terveisin;

Hallituksen pj.

Nina Puruskainen

Facebook
Twitter
LinkedIn

Uusimmat artikkelit:

Yritykselle

Pointsissa puhaltavat muutoksen tuulet!

Olemme tehneet liiketoimintakaupan koskien henkilöstövuokrausta, niin sosiaali- ja terveydenhuollon, kuin farmasiapuolen osalta. Toimintamme sillä saralla siirtyy uudelle toimijalle 1.12.2023 alkaen. Meillä on ollut ilo ja

Lue lisää »