Henkilöstömuutoksia Pointsilla!

On ollut ilo työskennellä Pointsin keulahenkilönä, mutta nyt on tullut aika siirtää vetovastuu Markolle, joka on ottanut toimitusjohtajan tehtävät haltuun 1.10.2023 alkaen. Olemme alusta saakka rakentaneet Pointsia yhdessä, joten on helppo luovuttaa vetovastuu Markolle, jolla on myös työuran varrella kertynyt kokemusta aiemmin toimitusjohtajan ja johtotason tehtävistä.

”Uutta verta” on saatu sote-ja farmasiapuolelle, kun Härkösen Leena Joensuusta aloitti lokakuun alusta palvelupäällikön ominaisuudessa. Leenalla on vahva sotepuolen kokemus pohjalla ja homma kuin homma hoituu kädenkäänteessä. Leena jatkaa niin asiakkuuksien, kuin henkilöstön parissa entistä tyyliä parannellen.

Mitäs siitä voi muuta tulla kuin hyvä, kun on kaksi supliikkia Pohjois-Karjalaista puikoissa!

Paljon on uusia juttuja tullut vuoden aikana ja toivotaan että uusi kokoonpano jatkaa positiivista kehitystä raikastaen yrityksen toimintaa.

Itse jatkan työskentelyä yrityksen hallituksessa ja puuhailen näin ollen siellä taustalla.

Pistetäänhän syystuulet puhaltamaan kaikkea positiivista Pointsin loppuvuoteen!

Terveisin;

Hallituksen pj.

Nina Puruskainen

Facebook
Twitter
LinkedIn

Uusimmat artikkelit:

Työnhakijalle

Uudenlaista franchising yrittäjyyttä!

Jokainen tietää R-kioskin, McDonalds, Rengascenterin ja monia, monia muita franchising yrityksiä. Nyt myös me Pointsilla olemme päättäneet laajentaa konseptiamme tarjoamalla ketju-yrittäjyyttä koulutusten parissa. Olimme miettineet

Lue lisää »