Pointsi

Keitä me olemme?

Meidän tarina

Mitä tulee, kun Pohjois-Karjalainen pitkän linjan teknologiateollisuuden ja kansainvälisen kokemuksen omaava, viimeisen päälle verkostoitumisen ammattilainen ja myyntihenkinen suupaltti yhdistetään yhtä pitkän linjan terveydenhuollon asiantuntijaan, joka nauttii henkilöstöhallintoon liittyvistä tehtävistä ja johtaa letkeästi savolaisella huumorilla käytännön operatiivisia töitä. Siihen kun vielä mausteeksi laitetaan molempien intohimoinen ja tavoitteellinen työskentelytapa, innostuneisuus kaikkea uutta kohtaan ja kokeilunhalu. Siitä tulee Pointsi. Pointsi on kuin piste iin päälle, piste kilpailussa, bonari, lisäpiste, Pointsi myös monistuu helposti ja tahtotilana onkin jakaa täysiä pointsia!

Pointsista rakentui henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Tarjoamme henkilöstöratkaisuja eri-alan yrityksille ilman raja-aitoja. Tällä hetkellä toimintaamme on Uudellamaalla ja Pohjois-Karjalassa sekä Pohjois-Savossa. Kasvamme asiakkaidemme mukana.
Hyödynnämme tilanteiden mukaan molempien osaamista niin, että saamme asiakkaan henkilöstöongelman ratkaistua, olipa kyseessä lyhyt tai pidempi aikainen henkilöstötarve. Hoidamme sujuvasti myös henkilöstörekrytoinnit yrityksen omille palkkalistoille ja mielellämme tuumaillaan missä kaikessa voisimme olla avuksi. Kaikkeahan mekään ei osata ja hallita, sitä varten olemme rakentaneet laajat verkostot, jotta voimme palvella asiakkaita asiantuntemuksella verkostoyhteistyönä.

Tärkein toimintaperiaatteemme on iloinen ja rento, mutta kunnianhimoinen työote hommasta riippumatta, työ tehdään aina vahvalla ammattitaidolla ja mitä ei itse osata, niin kysytään.

PERSOONALLISUUS, ASIAKASLÄHTÖISYYS, ASIANTUNTIJUUS, LUOTETTAVUUS, YKSILÖLLISYYS, JOUSTAVUUS

Palvelumme

Jokaisella yrityksellä on erilaiset kasvot. Kaikkea mitä meiltä saat, saat varmasti muualtakin. Kyse on puhtaasti persoonasta ja siitä rakentuvasta työkulttuurista, kerääntyneistä kokemuksista ja opeista sekä tietotaidon jakamisesta just teidän tarpeisiin. Juuri me hoidamme mielellämme teidänkin yrityksen henkilöstötarpeet ja rekrytoinnit suurella ammattitaidolla ja sydämellä, tapana on ollut pistää hommat hoitumaan!