Pointsilta

Nykyaikaisia henkilöstövuokrauspalveluita alati muuttuviin tilanteisiin.

Pyrimme tekemään henkilöstön saatavuudesta mahdollisimman vaivatonta ja yksinkertaista, vuokraamalla osaavan henkilökunnan niin lyhyt- kuin pidempiaikaisiin henkilöstötarpeisiin. Meiltä löytyy asiantuntijoita vaativiin  IT- projekteihin, sekä sosiaali- ja terveydenhuollon tarpeisiin rautaiset sotepuolen ammattilaiset! Ja mitä ei löydy ja tarve vaatii, niin etsitään tekijät! 
Hoidamme myös rekrytoinnit yrityksen omille palkkalistoille toiveiden mukaan.

IT-henkilöstövuokraus

Kauttamme löytyy IT-osaajia hyvin erilaisiin toimeksiantoihin, niin projektiluonteisiin ja määräaikaisiin tehtäviin, kuin pidempiaikaisiin tarpeisiin. Ohjelmistokehittäjät, testauksen asiantuntijat, pilvipalveluosaajat, projektiammattilaiset ovat valmiina hyppäämään just teidän kelkkaan. Työntekijämme ovat teillä töissä, mutta me huolehdimme kaikista henkilöstökuluista. Henkilöstövuokraus on helppo, joustava, sekä kustannustehokas tapa löytää osaaja erilaisiin määräaikaisiin tarpeisiin. 

 

Räätälöimme palvelumme aina asiakkaan tarpeiden mukaan ja huolehdimme siitä, että työssä on oman alansa vahva ammattilainen. 

Sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstövuokraus

Jos hoitajatarpeet tuottavat päänvaivaa, niin autamme mielellämme. Meiltä löytyy niin lähihoitajia, sairaanhoitajia, kuin myös sosionomeja paikkamaan tilapäisiä tarpeita erilaisissa yksiköissä. Hoitajamme ovat alansa rautaisia ammattilaisia ja tottuneet työskentelemään vaihtuvissa tilanteissa. Tällä hetkellä välitämme hoitajia erilaisiin tarpeisiin Pohjois-Karjalassa sekä Uudellamaalla. 

Mikäli tarpeita on, autamme mielellämme ja mitä paikkakuntiin tulee, niin menemme sinne missä tarvitaan!