Projektipäällikkö/Konsultti

29/04/2024

Kaipaisitko uusia tuulia, vaihtuvuutta työhön tai kenties pientä irtiottoa entisestä?

Etsimme henkilöstöpooliimme juuri sinua, useamman vuoden kokemuksen omaava it-konsultti/projektipäällikkö. Olemme henkilöstöpalvelu- ja koulutusyritys ja olemme spesifioituneet it-puolen henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin. Tarjoamme yhteistyökumppaneidemme toimeksiantoihin oman alansa kokeneita asiantuntijoita ja siksi myös haluaisimme kuulla juurikin sinusta enemmän.

Mikäli olet omimmillasi isojen kokonaisuuksien johtamisessa, verkostojen hallinnassa ja koordinoinnissa, sekä omaat hyvän asiantuntijapohjan it puolelta, etkä pelkää välillä laittaa itsekin käsiä ”saveen”, olet juuri etsimämme henkilö. Extra pointsit tulee erilaisista muutos- ja käyttöönottoprojekteista, tai erilaisesta spesifioituneesta osaamisesta, kuten esim. finassialalta. Arvostamme suuresti myös luovuutta, pientä pilkettä silmäkulmassa ja rentoa, mutta topakkaa otetta projektien johtamiseen, jossa oma kokemuksesi näkyy.

Osaat suunnitella, toteuttaa, sekä seurata projekteja ja isoja konnaisuuksia, joiden aikataulut viet läpi mallikkaasti. Olet esimerkillinen ja vastuullinen projektien vetäjä. Projektisertifiointi on plussaa, mutta ei välttämätöntä. Hyvä suomen ja englannin kielen taito on odotettavaa, puhut ja kirjoitat molempia sujuvasti.

Toivoisimme että ohjelmointikielistä joku seuraavista on sinulle tuttu; Java, C/ C++, Python, Javascript,
Tai toki kelpaa vaikka kaikki!

Toivoisimme myös, että sinulta löytyy tietoa JOISTAKIN seuraavista osa-alueista:
Angular, React, Node.js, Typescript, Azure, AWS, Google Cloud, Kubernetes, Docker, Android, iOS, Testing experience, Git

Hallitset myös jonkin nykyisistä työskentelymenetelmistä, eli Agile/DevOps työtavoista ja erilaisista projektinhallinta menetelmistä, kuten esim. Jira.

Tarjoamme poolilaisillemme vaihtuvia tehtäviä, työvälineet, joustavan työajan tehtävän työn puitteissa, ja sekä mikä tärkeää, kilpailukykyisen palkkauksen, josta voit esittää oman toiveesi.
Jos kiinnostuit, kerromme mielellämme lisää ja etsimme mahdollisuuksia juuri sinun osaamisellesi!
Meidän kauttamme kartutat kokemuksia erilaisten tehtävänkuvien parissa.