Miten Pointsi hoitaa ammattilaisia yrityksellesi?

Meillä, niin kuin kaikilla muillakin henkilöstöpalveluyrityksillä toiminta perustuu puhtaasti asiakasyrityksen tarpeisiin. Henkilöstövuokraus on notkea ja kustannustehokas tapa paikata erilaisia muuttuvia henkilöstötarpeita. Työntekijäryhmänä meillä Pointsilla on sotealan ammattilaiset ja it puolen projektipäälliköt, sekä erilaiset ict-asiantuntijat.

Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia meiltä löytyy moneen eri tarpeeseen. Meidän henkilöstöpoolissamme on lähihoitajia, sairaanhoitajia ja sosionomeja, joilla jokaisella on omanlaisia vahvuuksia ja erityisosaamista. Meidän poolilaiset työskentelevät ikäihmisten, kehitysvammaisten ja mielenterveys- ja päihdepuolen asiakkaiden kanssa, sekä lastensuojelun parissa. Palvelulaadun takaa myös yrittäjän oma aiempi kokemus sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstöhaasteista tontin toiselta puolelta. Tällä pystymme takaamaan sen, että ymmärtämys on aina asiakkaan puolella ja kokemuksen tuomalla ammattitaidolla pystymme rakentamaan yksilöllisiäkin ratkaisuja henkilöstöpuutteisiin.

Työntekijärekrytoinnissa huomioimme nykypäivän työelämän tarpeet, sekä muuttuvat tilanteet ja jokaisen henkilökohtaiset toiveet työskentelystä. Näin ollen meille valikoituukin oman alansa asiantuntijoita, jotka voimme ylpeänä lähettää asiakkaan henkilöstötarpeita paikkaamaan. Haastattelemme kaikki kandidaatit henkilökohtaisesti, kartoittaen myös työntekijän toiveet työstä, olipa se sitten lyhyttä keikkatyötä tai pidempi luontoista projektityötä.

Projektipäälliköiden ja ict asiantuntijoiden kohdalla henkilöstötarve on toisenlaista kuin sotepuolella, jossa pääpaino on yksittäisissä tai lyhytaikaisissa keikkavuoroissa. Projektipäälliköt ja ict asiantuntijat työllistyvät kauttamme pidempiin toimeksiantoihin, jotka pääsääntöisesti kestävät puolesta vuodesta vuoteen. Etsimme jatkuvasti uusia asiantuntijoita pooliimme, josta valkkaamme sopia kandidaatteja ehdolle asiakkaan tarpeisiin. Projektipäälliköt ja asiantuntijat ovat meidän omia työntekijöitämme, vaikkakin työ suoritetaan asiakasyritykseen. Usein asiakasyrityksen työyhteisö tuntuukin työntekijän näkökulmasta enemmän omalta. Huolehdimme omista joukoistamme ylläpitäen myös yhteisöllisyyttä Pointsiin, järjestämme yhteisiä tapaamisia ja toimistollemme voi aina tulla työskentelemään sekä luontaisesti vaihdamme kuulumisia työntekijöidemme kanssa . Asiakasyrityksen näkökulmasta henkilöstövuokraus on projektitarpeissa oiva ratkaisu. Me hoidamme rekrytoinnin ja haastattelut, sekä ehdotamme työntekijöitä avoinna oleviin projekteihin. Asiakasyritykselle jää käytännössä viimeisen haastattelun tekeminen ja valinnanvapaus siitä, kenet hän projektiinsa valitsee. Me myös huolehdimme koko projektin ajan henkilöstöön liittyvistä kustannuksista, palkanmaksusta, sairauslomakorvauksista, lomista, jne. Helppoa, eikö totta?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Uusimmat artikkelit:

Ilmoituksia ei löytynyt.