Pointsissa puhaltavat muutoksen tuulet!

Olemme tehneet liiketoimintakaupan koskien henkilöstövuokrausta, niin sosiaali- ja terveydenhuollon, kuin farmasiapuolen osalta. Toimintamme sillä saralla siirtyy uudelle toimijalle 1.12.2023 alkaen. Meillä on ollut ilo ja kunnia saada henkilöstöryhmäämme vahvoja oman alansa ammattilaisia, ja onkin ollut huippua tehdä töitä yhdessä nämä ensimmäiset kaksi vuotta. Asiakkaidemme kanssa olemme rakentaneet mutkattomat välit, ja on ollut kunnia-asia olla rakentamassa yksilöllistä henkilöstöpalvelua heille jokaiselle, meidän huippuammattilaisten kanssa.

Mutta jotkut asiat tulevat joskus tiensä päähän, ja silloin ne on hyvä luovuttaa eteenpäin kasvaviin käsiin, kuten meillä nyt tämä. Sote- ja farmasiapuolen liiketoimintaa jatkaa henkilöstöpalvelut KP Oy (henkilostokp.fi ) , joiden perustajilla on jo vahva pohja henkilöstövuokrauksen saralla. Joten Samille ja Jounille paljon Onnea ja Menestystä tulevaan ja iso kiitos kaikille asiakkaillemme ja eritoten työntekijöille tästä yhdessä kuljetusta matkasta.

Pyörät pyörivät meilläkin eteenpäin ja tästä lähtien panostamme ensisijaisesti koulutuksiin, sekä it-asiantuntijoiden, projektinhallinnan ja horecan henkilöstövuokraukseen. Iloksemme voimme esitellä uudet yhteistyökumppanit koulutuksen saralla, Tehtaantekijät Oy Joensuusta ja Kovagear Oy Jyväskylästä. Yhteistyön tavoitteena on tarjota molemmin puolin asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua uusien kumppanuuksiemme avulla. Joten mielenkiinnolla lähdemme työskentelemään uusien yhteistyökumppanuuksien kanssa!

Hiljattain Pointsi on myös hiipinyt Pohjois-Lappiin, tarjoten henkilöstövuokrauspalveluja horeca puolelle. Pääpaikka meillä on ja pysyy kuitenkin Helsingissä.

Uuden äärellä ollaan monella saralla, mutta tästä on hyvä loppuvuosi jäsennellä palvelujamme, niin että heti alkuvuodesta päästään keskittymään pääpointseihin!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Uusimmat artikkelit:

Ilmoituksia ei löytynyt.