Syksy tuo tullessaan uusia tuulia!

Elokuu alkaa olla loppusuoralla ja viimeisetkin lomailijat ovat palanneet arjen rutiineihin. Me Pointsilla olemme kesän aikana ideoineet uutta ja nyt elokuun puolessa välissä olemmekin saaneet ”pullat uunista” ulos. Tämä tarkoittaa sitä, että meillä on ilo ilmoittaa, että joukkoomme on liittynyt erilaisia koulutuksen ammattilaisia ja tästä edes tarjoamme myös koulutuksia henkilöstöpalvelujen lisäksi. Meidät on myös hyväksytty TTK:n (työturvallisuuskeskuksen) kouluttajiksi.

Nettisivuillemme on lisätty koulutusosia, jossa tämänhetkiset kurssimme näkyvät. Tällä hetkellä paljon puhuttu tekoäly on kuuma peruna meilläkin. Tekoälyn saloihin kouluttavat siihen vihkiytynyt ja innostava Paulus Mikkola, sekä tekoälyyn ja automaatioihin konsulttimme Jaakko Hulkkonen. Paulus tarjoilee kurssillaan kädestä pitäen opin, kuinka jokainen meistä voi hyödyntää chat gpt4:sta (paranneltu versio ilmaisesta) ja kuinka voimme hyödyntää sitä esim. työelämässä. Tämäkin blogikirjoitus olisi ollut parempi antaa gpt4:n tehtäväksi! Jaakko kouluttaa yrityksiä hyödyntämään tekoälyä erilaisissa automaatioprosesseissa, joiden asiantuntia hän on. Lisäksi meillä on aloittanut palo- ja kiinteistöturvakouluttaja Ari Mattila, hän on pitkän linjan konkari palo-ja pelastuspuolella. Työturvallisuuteen ja työhyvinvointiin meillä koulutta Lidia Häyrinen, jolta sujuu kurssien pitäminen myös Puolan kielellä. Järjestämme itse osan kursseista, mutta kouluttajamme käyvät myös kouluttamassa yhteistyötahojemme kursseilla.

Koulutuksemme on suunniteltu niin etä-, kuin lähiopetukseen. Lähipäivät pidämme täällä Munkkivuoressa, kera maistuvan lounaan tai kahvihetken ja lähikoulutukset onnistuvat myös tilaavan yrityksen tiloissa. Etäpäiviin pystyy taas osallistumaan, vaikka Espanjan auringon alta.

Kuten toimintaperiaatteisiimme kuuluu, niin palvelemme koulutuksissakin myös hyvin yksilöllisesti. Jos mitä ei löydy, niin räätälöidään koulutus just teidän tarpeisiin ja kouluttajat sen mukaisesti.

Ilolla ja innostuksella uusiin tuliin! Tule sinäkin kanssamme opiskelemaan uutta ja ajankohtaista, tai päivittämään olemassa olevia tietoja 😊

Facebook
Twitter
LinkedIn

Uusimmat artikkelit:

Työnhakijalle

Uudenlaista franchising yrittäjyyttä!

Jokainen tietää R-kioskin, McDonalds, Rengascenterin ja monia, monia muita franchising yrityksiä. Nyt myös me Pointsilla olemme päättäneet laajentaa konseptiamme tarjoamalla ketju-yrittäjyyttä koulutusten parissa. Olimme miettineet

Lue lisää »